Doe iets slims met je energiemeters

Volg het voorbeeld van 18.000 gezinnen en organisaties

  • Verzamel gratis verbruiksgegevens van je woning of gebouw
  • Krijg inzicht in je verbruik en vergelijk met anderen
  • Verwerk automatisch meetgegevens via onze integraties
  • Word lid van onze groepen of start er zelf één

Meten

Na het ingeven van je meterstanden tonen we of je verbruik volgens verwachting verloopt en hoeveel je bespaart. Beschik je over een datalogger of slimme meter, kijk dan bij onze integraties welke toestellen je automatisch aan ons platform kan koppelen.

Vergelijken

Benieuwd of je meer of minder verbruikt dan een gelijkaardige familie of organisatie? Onze vergelijkingstest biedt je de mogelijkheid om je energie- en waterverbruik met anderen te vergelijken.

Samenwerken

Ontdek de groepen in jouw buurt en sluit je vrijblijvend aan. De groepsbeheerders staan klaar om samen met jou energie te besparen. In ons groepsoverzicht kan je alle publieke groepen terugvinden, of contacteer ons indien je zelf een groep wenst te starten.

Uit de resultaten van de laatste nationale klimaatenquête blijkt dat 80% van de Belgen vindt dat klimaatverandering een probleem is dat dringend moet worden aangepakt. Op zich goed nieuws, ware het niet dat slechts 39% van die Belgen stelt dat de gezinnen thuis ook hun steentje moeten bijdragen. Zo is het wel erg gemakkelijk, niet?

Maandelijks bewijzen duizenden gezinnen en organisaties via EnergieID dat ze graag hun verantwoordelijkheid nemen, en dat loont. Doe zoals hen en start onmiddellijk, in enkele klikken ben je begonnen. En wil je nog meer besparen, dan staan verschillende groepsbeheerders voor je klaar.

Bedankt voor je inspanning en veel succes!

Vincent Dierickx
voorzitter